• Wagenpark

  • Gecertificeerd personeel

  • Maatwerk

  • Oerdegelijke lasnaad

  • Reparatie op locatie

Wie zijn wij

Na bijna 25 jaar werkzaam geweest te zijn binnen de vleesindustrie en het internationale koel- en vriestransport besloot ik voor mijzelf te beginnen en richte ik onder andere Plastic Repair Service B.V. op. Inmiddels is het bedrijf gegroeid en werken we met ca 25 man.

Met een ruime ervaring op het gebied van kunststof emballage, zoals palletboxen, kratten, pallets etc. kunnen wij u van gericht advies voorzien. Om ons vakmanschap te bevestigen hebben wij ook de certificering behaald van het internationaal zeer hoog aangeschreven DVS-2212 en 2221.
Na de opleiding en examinering bij de Kursstätte des Instituts für Kunststoffverarbeitung der RWTH Aachen, zijn wij als gecertificeerd bedrijf ingeschreven bij de Handwerkskammer Aachen.

Mijn medewerkers volgen regelmatig cursussen om onze kwaliteit op het hoogste niveau te houden. Zo zijn en blijven wij bekend met de nieuwste technieken en toepassingen op het gebied van kunststoffen, welke in vele toepassingen worden gebruikt. Door onze mobiele service zijn wij in staat om reparaties op de locatie van onze klanten uit te voeren. Hierdoor houdt u indien gewenst controle op de werkzaamheden. U bespaart zo (duur) transport met emballage, de emballage is direct na reparatie weer beschikbaar voor gebruik.

Vanzelfsprekend is er ook de mogelijkheid om de reparaties uit te voeren in ons bedrijfspand in Beuningen (bij Nijmegen), in Baarlo (BCS) of zelfs in Erftstadt (Duitsland) waar wij ook uw palletboxen, tubs en pallets deskundig kunnen laten reinigen, volgens de HACCP voorschriften. Ook de reiniging wordt door volledig gecertificeerde collega’s uitgevoerd.

Onze medewerkers hebben een ruime ervaring in kunststof lastechnieken en zijn in staat om, niet alleen reparaties uit te voeren aan palletboxen en pallets, maar ook speciale projecten uit te voeren.