Dit is hoe Plastic Repair Service bijdraagt aan de circulaire economie 

De circulaire economie. Het is een populaire term, maar voor Plastic Repair Service is het niets nieuws. Wij dragen al bijna 10 jaar met heel veel passie en plezier bij aan de circulaire economie. Benieuwd hoe we dat doen? Lees snel verder.

Circulaire economie

Voor we dat vertellen eerst even een definitie van de circulaire economie. Een circulaire economie – ook wel een kringloopeconomie genoemd – is een systeem waarin grondstoffen niet worden uitgeput, maar opnieuw kunnen worden ingezet voor productie of hergebruik. In deze economie bestaat dus (vrijwel) geen restafval.

Het reinigen, repareren en recyclen van kunststofproducten

Het idee achter de circulaire economie vormt de basis voor dat wat we doen bij Plastic Repair Service. Al sinds onze oprichting in 2011 staat bij ons één ding centraal: het reinigen, repareren en recyclen van kunststofproducten. Wij zorgen ervoor dat bedrijven niets, of in ieder geval veel minder, kunststofproducten weggooien.

En wat blijkt? Heel veel bedrijven weten – ook vandaag de dag – nog niet wat er mogelijk is. Ze zijn verbaasd als we ze vertellen dat we hun pallets, kratten, containers en klapboxen kunnen reinigen en repareren. Met andere woorden: ze gooien de kunststofproducten na gebruik weg.

Beter dan het origineel

In Nederland zijn er helaas nog maar weinig bedrijven die gebruikmaken van reiniging en recycling van kunststofproducten. En daar willen wij graag verandering in brengen! Met onze dienstverlening hopen we bedrijven bewuster te maken van hun verbruik. We laten ze inzien dat het helemaal niet nodig is om kunststofproducten weg te gooien als ze vies op kapot zijn. Sterker nog: met onze services maken we het kunststofproduct vaak nog beter dan het origineel. Win, win, dus!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het reinigen, repareren, recyclen van je kunststofproducten? Neem dan gerust eens contact met Plastic Repair Service op. We vertellen je graag meer over hoe we jouw organisatie kunnen helpen!